Tesekkur LazKarTali Logo icin.
Wednesday, 2026-06-10, 9:20 AM

Hello Guest | RSS
  AHT ana sayfa  | Web - Domain Hack / Þok Dehset programý - AHT Forum  | Register now | Log in
[ New Posts · Members · Forum Rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Web - Domain Hack / Þok Dehset programý
EndyDate: Saturday, 2007-01-20, 1:25 AM | Message # 1
Lieutenant colonel
Group: Moderators
Status: Sitede Yok
&&& ÞOK!!! dehþet bir program buldum. Begenmiyecek biri olamaz. buyrun... &&&

bu 750kb boyundaki eklenti sayesinde hangi linkin altinda ne yatiyor görürsünüz, diyelim ki google'dan birsey arattirdiniz, birsürü sonuc, hepsine tek tek tiklamak zaman kaybi, hele bir de internetiniz yavas ise..tam bir ölüm.. bu kücük eklenti sayesinde bu eziyete son!!!

mouse'unuzu link'in üzerine getirin, eklentinin simgesi cikar, simdi o simgenin üzerine gidin, iste o sayfa aninda karsinizda, hem de beklemeden, internet hiziniz ne olursa olsun!!!

ayrica önizleme sayfasi üzerinde yukari asagi hareket edebilir, icindeki linklere tiklayabilirsiniz..

sizlere programi kullanip bana tesekkür etmek icin bir sebep daha söylüyorum, mesela www'de geziyorsunuz, bir linke tiklayacaksiniz, ama baglantiniz yavas veya forum cok yogun ve sayfalar yavas aciliyor ..

unutun o derdi!!!

sayfa üzerindeki hangi linkte ne var aninda karsinizda...

eger yazdýklarýmdan biþey anlamayan biri çýkarsa programý kursuun ve kurduktan songa google de bi arama yapsýn. çýkan linklerin basýnda þimþek iþareti var. link e týklamadan mausu þimþek in üzerine getirince link e týklamadan ve beklemeden sayfa anýnda otomatikmen gözüküyor.

bu flash olarak anlatým linki

http://img433.imageshack.us/my.php?image=browster3jf.swf

DOWLOAD

http://rapidshare.com/files/11331209/browster.rar.html

<< Endy >>

I'M FROM TÜRKEY ..

ENDY & YaLýN

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Azerbaijan Hack Team © 2007
Hosted by uCoz
AzHaCK & HeRo

AHT ++++++++++++++++++++   Cyber Police ++++++++++++++++++++++++++++ C++Y+++B++E++R+++++++P+++O++L++I++C++E++   CP AHT