Tesekkur LazKarTali Logo icin.
Wednesday, 2026-06-10, 6:41 AM

Hello Guest | RSS
  AHT ana sayfa  | A.H.T SöZLeSMeSi - AHT Forum  | Register now | Log in
[ New Posts · Members · Forum Rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
A.H.T SöZLeSMeSi
EndyDate: Monday, 2007-01-22, 7:45 PM | Message # 1
Lieutenant colonel
Group: Moderators
Status: Sitede Yok
1- A.Z.H. Kullanicilari Bilgilendirme ve Bir Araya Getirme Amaci ile Kurulmus Bir Hackinq Sitesidir.

2- Sitede Kullanýlan Temalar, Kodlar, Döküman ve Belge Gibi Unsurlar Tarafýmýzdan Ýzin Almadan Kesinlikle Baþka Sitelerde Kullanýlamaz, Kullanýlmaya Teþebbüs Edilmesi Halinde Tarafýmýzdan Yasal Ýþlem Yapýlma Hakký Vardýr.

3- Dosyalar bölümünde yer alan programlarýn kullaným sorumluluðu kiþiye ait olup, A.H.T. hatalý kullaným nedeni ile oluþabilecek herhangi bir problemden dolayý sorumluluk kabul edilmemektedir.

4- Siteye yazýlan mesajlardan tamamen yazan kiþi sorumlu tutulur, gönderilen yazýlarýn içeriðinden dolayý meydana gelebilecek herhangi bir yasal iþlemden site sahibi ve siteyle ilgili yöneticiler hiçbir sorumluluk kabul etmez.

5- A.H.T. adý ile yapýlan herhangi bir hacking, cracking ve bazý. giriþimlerden site sorumlu deðildir, bu faaliyeti yapan þahýs sorumlu tutulur.

6- Siteyi ziyaret eden her kiþi yukarýda beyan edilen yasal kurallarý kabul etmiþ sayýlýr.

A.H.T. YöNeTiM....

I'M FROM TÜRKEY ..

ENDY & YaLýN

AzHackDate: Tuesday, 2007-01-23, 0:44 AM | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Endy smile sen olmasaydin Halimiz ne olurdu diye dusunyorum...
Sag iol yuzbasi smile

Kendim Azhack Guvenlik Koruyucusuyum. Her sey Benden Sorulur. HeRonun ikiziyim diye bilirim ::;

SSeSDate: Thursday, 2007-01-25, 9:49 AM | Message # 3
Man
Group: Users
AzHack,

msn ekleyýn konusalým sses@hackermail.com

http://www.zone-h.org/component/option,com_attacks/Itemid,43/filter_defacer,SSeS/

burdan zone kaydýma bakýn bos olmadýgýmý gorun...

SSeS Türk defacer

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Azerbaijan Hack Team © 2007
Hosted by uCoz
AzHaCK & HeRo

AHT ++++++++++++++++++++   Cyber Police ++++++++++++++++++++++++++++ C++Y+++B++E++R+++++++P+++O++L++I++C++E++   CP AHT